Προφίλ

O Παναγιώτης Τζούρας με πολύχρονη εμπειρία στον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων παπουτσιών στην οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει την παράδοση για 2η γενιά.

Η τέχνη του παπουτσιού που ξεκίνησε το 1948 συνεχίζεται από το 2003, με αφορμή την ενασχόλησή του με τον χορό, αποκλειστικά πλέον στην κατασκευή μοναδικών σε εφαρμογή ανδρικών και γυναικείων παπουτσιών για αργεντίνικο τάνγκο και latin.

alegria_profile2Η “Alegria” είναι ο χώρος δημιουργίας τους. Η νέα του collection “Bailar con ellos” περιλαμβάνει μοναδικές και πρωτοποριακές στον σχεδιασμό και την εφαρμογή δημιουργίες.

Πρωτοπόροι στην κατασκευή παπουτσιών με ειδικές ανατομικές σόλες, στα μέτρα του κάθε πελάτη ξεχωριστά, με παράδοση σε όλο τον κόσμο και με παρουσία της Alegria στο μεγαλύτερο ποσοστό σχολών Τάνγκο στην Ελλάδα.

alegria_profile3

Η Ευρυδίκη Αμανατίδη, ξεκίνησε το 2008 την τέχνη της δημιουργίας ενδυμάτων αποκλειστικά για το αργεντίνικο tango. Τα ρούχα δημιουργούνται στα μέτρα της κάθε χορεύτριας και είναι μοναδικά στο να αναδεικνύουν όσο καλύτερα γίνεται το γυναικείο σώμα της tanguera την στιγμή που χορεύει.

Δημιουργήματα της Alegria έχουν φορεθεί από τους μεγαλύτερους χορευτές του είδους.